Musikerene

Lidt om bandets medlemmer

Bandet består af Katrine Linstone Larsen- Dennis Linstone- Allan Pedersen- Bo Møller - Martin Hultz Larsen.

Vi startede LinstoneBand i 2017 og har spillet til en masse forskellige arrangementer lige siden, indtil Coronaen satte en stopper for at spille ude, vi har i den periode fået 2 nye fantastiske folk med, der er kommet med godt humør og gå på mod og er faldet godt ind i den eksisterende besætning og er med til at løfte bandet til det niveau vi gerne vil være på.

Katrine er vores kvindelige forsanger der tager sig af de store hit lige fra Jeg vil lade lyset brænde og mega hittet Always remember med Lady Gagga og i den genre. Katrine er garant for en fantastisk stemme der tryllebinder de fleste og kan samle publikum omkring sig.

Allan tager sig af sang og kor og er bandets højeste der samtidig også har overblikket, Allan stiller som regel med et hav af guitarer og går op i at det skal lyde så autentisk som muligt.

Bo møller der har erstattet vores tidligere bassist , tilfører bandet energi, tigthed og godt humør og en masse spas og kommer med en solid band erfaring fra flere forskellige kendte og ukendte sammenhænge.

Martin der har erstattet vores tidligere trommeslager er faldet fuldstændig ind i holdet og har nogenlunde den samme humor som Bo, og falder utroligt godt i hak sammen i rytmegruppen. Martin spiller samtidig også med Sylvester Larsen.

Dennis sang og kor, Dennis er den ældste i bandet og prøver at holde samling på tropperne, Dennis har spillet stort set hele livet i forskellige bandsammenhænge. 

Derfor samlet en særdeles rutineret gruppe som bestræber sig på at leverer top professionel musik til den forskellige udfordringer der kommer undervejs. 

Lav din egen hjemmeside gratis!